Privatnost i zaštita podataka

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala Vaše iskustvo pregleda iste. Od svih kolačića, oni kategorizirani kao nužni su pohranjeni u Vašem pregledniku te su kritični za ispravan rad web stranice. Također koristimo kolačiće ostalih servisa kako bi lakše analizirali i shvatili kako se koristite ovom web stranicom.

Ovi kolačići biti će pohranjeni u Vašem pregledniku jedino uz Vašu privolu. Nudi Vam se mogućnosti odbijanja pohrane kolačića. Ipak, odbijanje nekih od ovih kolačića može imati negativan utjecaj na Vaše iskustvo korištenja web stranice.

google.com

Razni ne-esencijalni kolačići koje Google koristi u svrhu uvrštavanja web stranice na tražilicu, rangiranja, marketinga te uvida u sadržaj web stranice. Trajanje varira od jedne sesije do 2 godine, sve do 21 godinu u svrhu pristanka davanja privole, dok korisnik istu ne otkaže.

WooCommerce

WooCommerce je e-commerce platforma koja omogućava kupnju naših proizvoda na ovoj web stranici. Svi podaci koje sakuplja nužni su za ispravan rad platforme, te podrazumijeva osobne podatke te podatke infromativne prirode. Kartični podaci se ne sakupljaju od strane ove web stranice ni WooCommerce-a, već od strane PayPal paltforme za plaćanje.

Skočni prozori (pop-ups)

koriste kolačiće kako bi zapamtili Vaše postavke skočnih prozora za slijedeći posjet web stranici.
Ne sakupljaju osobne podatke već samo informativne podatke.

Youtube

Youtube je video platforma koja poslužuje video sadržaj.
Svi podaci sakupljeni putem kolačića i pregleda video sadržaja na ovoj stranici su u svrhu poboljšanja performansi, uvida u navike posjetitelja te marketinške svrhe.

Google Analytics

Google Analytics je Google-ova usluga za statistiku posjeta i ostalih mjerenja web stranice.
Kolačići koje koristi nužni su za bolji uvid u kvalitetu sadržaja te performanse web stranice.

Osobni podaci korisnika ove web stranice

Cro Craft brine za Vašu privatnost, kao i sigurnost Vaših osobnih podataka. Sve dobivene i pohranjene korisničke te osobne podatke tretiramo kao poslovnu tajnu, a time i povjerljivu informaciju. Ne proslijeđujemo, ne ustupamo niti dijelimo e-mail adrese unešene u kontakt forme te ostale forme naše web stranice trećim osobama ili servisima.

Zaštita Vašeg identiteta

Cro Craft neće objaviti, dijeliti ni proslijeđivati osobne podatke svojih posjetitelja i korisnika, osim u slučaju izričitog pristanka, ili obvezujućeg naloga pravosudnog tijela Republike Hrvatske.

O ovoj politici kolačića

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Molimo da pročitate ovu izjavu kako bi shvatili što su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo u vidu podataka koje sakupljamo koristeći iste, te kako se ti podaci koriste, kao i kako kontrolirati postavke kolačića. Za više informacija o načinu uporabe, pohrane i održavanja Vaših podataka sigurnim, pročitajte našu Politiku privatnosti.

U bilo kojem vremenu možete poništiti svoju privolu Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici putem naše kontakt forme.

Naučite više i tom tko smo, te kako nas kontaktirati i kako procesiramo podatke u svojoj Politici privatnosti.

Vaša privola odnosi se na slijedeće web domene: www.cro-craft.com

Što su kolačići?

Kolačići su malene tekstovne datoteke što se koriste za čuvanje malih količina informaicja. Kolačići su pohranjeni na Vašem uređaju kad se ova web stranica učita u internet pregledniku. Kolačići omogućavaju web stranici da ispravno funkcionirai, čine ju više sigurnom, pružaju bolje korisnički iskustvo, te pomažu shvatiti performanse web stranice i analiziraju što radi, a gdje su potrebna poboljšanja.

Kako koristimo kolačiće ?

Kao i većina online usluga, naša web stranica koristi vlastite kolačiće, te kolačiće od drugih servisa u razne svrhe. Vlastiti kolačići su primarno potrebni kako bi web stranica ispravno funkcionirala, te ne sakupljaju nikakav oblik podataka kojim bi Vas mogli identificirati.

Kolačići drugih servisa korišteni na našim web stranicama koriste se prvotno kako bi shvatili kvalitetu performansi naše web stranice, način na koji ste u interakciji s njom, za održavanje sigurnosti naših usluga, te pružanje Vama relevantnih reklama, čineći ukupno bolje iskustvo Vašeg korištenja naše web stranice i pomažeći nam da ubrzamo Vaše slijedeće korištenje naše web stranice..

Koje vrste kolačića koristimo ?

Nužni: Neki kolačići su nužni kako bi mogli iskusiti punu funkcionalnost naše web stranice. Omogućavaju nam da održimo korisničke sesije te spriječimo sigurnosne rizike. Ne sakupljaju niti skladište nikakve osobne podatke. Naprimjer, ovi kolačići Vam dopuštaju da se prijavite u svoj račun i dodate proizvode u košaru te ih sa sigurnošću platite.

Statistički: Ovi kolačići skladište informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje sve dijelove web stranice su posjetili, odakle su pristigli itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati kako dobro naša web stranica funkcionira i gdje treba poboljšanja.

Marketinški: Naša web stranica prikazuje reklame. Ovi kolačići se koriste kako bi personalizirali reklame koje Vam prikazujemo na način da su Vam relevantne. Ovi kolačići nam također pomažu da pratimo efikasnost oglasnih kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima mogu se koristiti od strane drugih servisa za reklame kako bi Vam prikazali reklame na drugim web lokacijama na internet pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim ne-kritičnim funkcijama naše web stranice. Ove funkcije uključuju integrirani sadržaj poput videa ili dijeljenja natjecanja na web stranici te raznim društvenim mrežama.

Opcijski: Ovi kolačići nam pomažu sačuvati Vaše postavke poput postavki jezika, kako bi imali bolje i efikasnije iskustvo u budućim posjetima web stranici.

Kako ću promijeniti postavke kolačića ?

Odlučite li promijeniti Vaše postavke u nekoj kasnijoj fazi korištenja web stranice, kliknite na “Izjava o privatnosti i kolačićima” na dnu web stranice. Poveznica će ponovno otvoriti formu za izjavu i time Vam omogućiti promjenu postavki, ili pak potpuno povlačenje privole korištenja kolačića.

Nadalje, različiti preglednici pružaju razne mogućnosti blokiranja i brisanja kolačića korištenih od strane web stranice. Možete promijeniti postavke Vašeg preglednika kako bi blokirali i/ili izbrisali kolačiće. Kako bi saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.