Uvijek ažurna ponuda

Službena Cro Craft web stranica zaživjela je kako bi postojećim i novim klijentima ponudila uvijek ažuran pregled ponude piva i pića. Uz uvijek rastući asortiman, jednostavnost pregleda je bitan faktor. Kao što naš naziv sugerira, fokus je na hrvatskim zanatskim pivima – craft pivu. Stoga ćeš pronaći mnoge pivovare i distilerije za koje znaš, a otkriti i neke za koje možda nisi znao/la. Kod nas imaš priliku kušati i uvrstiti u ponudu njihove uratke, a pivovarama i distilerijama pića pomažemo u širenju na hrvatskom tržištu i lokalnoj prepoznatljivosti.

Redovna piva, specijali i ostala pića

Uz redovna piva pronaći ćeš i sezonske te ostale specijale u ograničenim količinama. Kako bi bio ukorak sa takvim akcijama, redovito posjećuj website i prati nas na Facebooku ili Instagramu. Naravno, uz domaća piva nudimo i selekciju vrhunskih inozemnih piva te neka zvučna imena koja ćeš pronaći na našem webshopu. Ponuda žestokih pića je bogata i probrana, od domaćih do stranih distilerija. Likeri, konjaci, džinovi i rakije sastavni su dio Cro Craft asortimana.

objava-pivovare

Katalog pića i narudžbe

Katalog pića sadrži našu aktualnu ponudu, uz redovna piva ali i specijale. Izrada narudžbe i komunikacija je jednostavna, a dostava pravovremena. Radi velikog obujma klijenata, te nejednakih kapaciteta pivovara i distilerija, katalog radi na principu ponuda tj. narudžbi. To znači da nema direktnog plaćanja putem interneta. Time se izbjegava plaćanje proizvoda koji nije dostupan ili isporučiv u traženom vremenskom roku. Ovakav princip rada se pokazao pouzdanim i prefereiranim kod klijenata. Pogledaj našu ponudu i naruči. Ozbiljno, jednostavno 🙂