I ove godine sudjelujemo na međunarodnom GAST sajmu, centralnom mjestu za turističku te ugostiteljsku ponudu na ovom području. Broj izlagača se popeo na preko 700, a sajam traje tri dana – od 26. do 29.02. – s početkom u srijedu. Ulaznica je 30kn po osobi, a sadržaj je takav da ga se ne stigne pregledati u jednom danu. GAST objedinjuje sajam prehrane te sajam piće te kave, ali i hotelske te ugostiteljske opreme te namještaja.

Kao izlagač na sajmu pića predstavljamo craft pivo Lepi Barba u proizvodnji pivovare LAB Split. Tu je i novost u ponudi: cold brew kava D16, i jedva čekamo čuti vaše dojmove. Vrijedno je izdvojiti i akciju na najam vitrina, uz sklapanje ugovora o držanju brandova pića po dogovoru s klijentom. Uz navedeno, sudjelujemo s bogatim asortimanom hrvatskog craft piva i žestokog pića, no i ponekih inozemnih piva poput Paulanera, Benediktinera, Augustinera i Hacker-Pschorra.

Naravno, GAST nudi i mnogo više pa se tako počasti prisustvom na Dionizijani; 25. međunarodnom ocjenjivanju vina i jakih alkoholnih pića, vodećem događanju u Hrvatskoj takve vrste. Mnoge radionice i kulinarski showovi biti će održani, i pronaći će se nešto za svačiji ukus i nepce. Vidimo se na GAST sajmu u splitskoj Spaladium Areni!