Blagdani u Kaštelima

Božićnu priču u Kaštelima zaokružili smo svojim prisustvom. Cro Craft kućica bila je među najposjećenijima i to iz dobrog razloga. Nudili smo vrhunsku selekciju piva i pića od kojih neka po prvi put u Kaštelima, a posebno ističemo predstavljanje Walkowa – prvog vukovarskog craft piva. Događanje je trajalo cijeli 12. mjesec, a kulminirali je početkom siječnja uz nastup odličnog Psihomodo Pop-a. Brojni izvođači poput Vigora, Crvene Jabuke, Željka Bebeka te Letećeg Odreda i Alena Nižetića punili su božićni grad i oduševljavali posjetitelje.

Pojist, popit, poslušat

U stalnoj postavi Cro Craft kućice je bio Rock Pork uz prigodnu hranu – quesadille, sendviče sa svinjetinom, kobasice… Tvoreći tako ‘Cro Pork’ suradnju. Za sladokusce smo omogućili Slatkiš fritule uz razne preljeve. U našoj kućici bili su i posebni gosti poput glavnog chefa La Fumée Frane Badrova, a organizirali smo razna glazbena i zabavna događanja u danima između nastupa službenih izvođača u suradnji s Giardin Barom.

Cilj je bio obogatiti ponudu adventskog grada, a u tome smo i uspjeli. Velika količina pića je ispijena, još toliko hrane pojedeno, a sve u prijateljskoj i blagdanskoj atmosferi. Jer dobra spiza i piće privlače dobre ljude, i stvaraju dobar štimung. Jedva čekamo slijedeći advent, a dotada pogledaj galeriju slika na našoj Facebook stranici.